ÖNVÉDELEM

Bemutatkozás

Fürtös János

vezető instruktor
 

Közel 40 éve foglalkozom küzdősportokkal, harcművészettel. Több harcművészeti stílusban mester fokozatot értem el. De alapelvem, hogy egy mestert nem a fokozatok minősítenek, hanem az eredményes tanítványok.

1991 óta tartok csoportos és egyéni edzéseket, részt veszek a rendőrség és más fegyveres testületek speciális egységeinek kiképzésében. Több harcművészeti témában megjelent könyv készítésében és megjelenésében segédkeztem.

Vezetésemmel évek óta sikerrel folynak különböző önvédelmi tanfolyamaink. Edzői, oktatói munkám során, az önvédelmi technikákon túl, a harcművészetekben rejlő életszemléletet igyekszem átadni tanítványaimnak.

 

furtosjanos [bejgli] onvedelemoktatas.hu

Kovács Ildikó

instruktor

 


2004 óta gyakorlom a harcművészetek több stílusát. Számomra az önvédelem nem egy harcművészeti stílust jelent, hanem azon technikák és módszerek összességét, melyek a leginkább alkalmasak önmagunk védelmére váratlan helyzetekben, eszközös támadás és több támadó ellen is.
A fizikai és technikai felkészítés mellett, nagy hangsúlyt fektetek a mentális felkészítésre. Elmélyülten foglalkozom az önvédelemmel kapcsolatos elméleti tudásanyaggal.
Célom, hogy egyre többen ismerjék meg a reális önvédelem lehetőségeit. kovacsildiko [bejgli] onvedelemoktatas.hu


 


Nagy Attila

Instruktor

Több mint 10 éve foglalkozom harcművészetekkel. Az évek során az eszközös önvédelemi technikák gyakorlásában mélyedtem el.  (kés, bot, kard, pisztoly)

Az önvédelmi technikák mozgásanyagának elsajátításán túl, fontosnak tartom azok értelmezését is. A tanulás során fontos tudnunk azt, hogy mit, miért teszünk. A tudatos mozgásból a gyakorlás segítségével, így válhat ösztönös reakció.

 

info [bejgli] onvedelemoktatas.hu

 

^ Fel az oldal tetejére