ÖNVÉDELEM

SPECIÁLIS KÉPZÉSEINK

 


Személyi edzés 

Várjuk olyan hölgyek, és urak jelentkezését, akik időbeosztásuk, munkahelyi elfoglaltságaik miatt nem tudnak részt venni a heti rendszerességgel folyó önvédelmi edzéseinken, akik személyre szabott, edzésprogrammal, intenzíven szeretnék elsajátítani az önvédelem fogásait.

A személyi edzések alkalmával egy, vagy maximum két tanítvánnyal foglalkozunk. A képzett instruktorok minden figyelme a tanítványokra koncentrálódik. Tudásukat, tapasztalataikat közvetlenül, intenzív gyakorlatok közben adják át.


A személyi edzések időpontját rugalmasan alakítjuk ki.


Jelentkezés folyamatosan a +36-70-947-7142, vagy +36-30-277-4066 telefonszámokon. vagy az info [bejgli] onvedelemoktatas.hu e-mail címen.

 


 

Nyári intenzív önvédelmi képzés

Egyhónapos intenzív önvédelmi képzés (heti 5 alkalom, havi 20 alkalom, melyek során a résztvevőkkel külön instruktor foglalkozik)

Munkaidő előtti, reggeli önvédelmi edzések

Induljon frissen és hasznosan a nap!

Csütörtök reggelenként 07:00 - 08:30 között várjuk az érdeklődőket kiscsoportos önvédelmi edzéseinkre.

Önvédelem időseknek

Bármilyen korú, életstílusú ember válhat áldozattá. Az idősebb korosztály mégis veszélyeztetettebb, mert a támadó szemében "könnyebb préda". Megfelelő tréninggel fittebbek, magabiztosabbak lehetünk. Személyre szabott, életkornak, fizikai állapotnak megfelelő edzésprogrammal várjuk az 50 év feletti érdeklődőket.

 

Az idősek önvédelmi lehetőségeiről forgatott csoportunkkal egy rövid epizódot az RTL2 televízió Foró nyomon című műsora:http://www.rtl2.hu/musorok/forronyomon/videok/199511


Korábban néhány könnyen végrehajtható technikát mutattunk be a TV2 Mokka című reggeli műsorában:http://tv2.hu/mokka/video/onvedelmi-tippek-a-tamadasok-ellen 

Anya-lánya tréningek

Speciális tréningjeinkre várjuk azokat az édesanyákat és lányaikat, akik szeretnék a szabadidejüket együtt, hasznosan eltölteni.

  

Időpont:

Folyamatosan a női önvédelmi edzésekkel egy időben. 
 

Helyszín:

1085 Budapest, Mária u. 2.

Jelentkezés:

+36-70-947-7142 (Kovács Ildikó, instruktor)

info [bejgli] onvedelemoktatas.hu

 Önvédelem mentősöknek, tűzoltóknak

Szomorú tény, hogy azokat az embereket is egyre gyakrabban ér támadás, akik munkájuk során másokon igyekeznek segíteni. Szociális gondozóknak, ápolóknak,  mentősöknek és tűzoltóknak speciálisan összeállított programunkban, figyelembe vesszük a munkájukban tipikusan előforduló helyzeteket.

 

Önvédelem a vendéglátásban dolgozóknak

Vendégként egy vendéglátó helyen, konfliktus esetén a "vendéglátótól" várjuk a megoldást. Pultosoknak, felszolgálóknak, recepciósoknak összeállított programunk ezt az igényt helyezi a középpontba. A technikák kidolgozásánál figyelembe vettük a szakterület sajátosságait, a dolgozók lehetőségeit. 

 

Önvédelem közszereplőknek

A közszereplők (színészek, média személyiségek, riporterek, politikusok stb.) az áltagosnál fokozottabb figyelemnek vannak kitéve, könnyebben válnak a támadások célpontjaivá. Számukra összeállított programunkban nagy hangsúlyt fektetünk a megelőző technikák gyakorlására, különféle elkerülési módokra.  A képzés során teljes diszkréciót biztosítunk a résztvevőknek.

 10 alkalmas alapszintű képzéseink

Alapszintű képzéseinken a leggyakrabban előforduló támadásokra tanítunk ellen technikákat, pl. szabadulás fojtásból, pofon elleni védekezések, táska lerántás kivédése, szabadulás átkarolásból stb. Intenzív gyakorlással már 10 alkalom után is működőképes gyakorlati tudást szereznek a résztvevők. Akik mégis elmélyültebben szeretnének foglalkozni az önvédelemmel, azoknak ajánljuk állandó önvédelmi edzéseinket:

http://onvedelemoktatas.hu/allando_onvedelmi_edzesek/

 

 

 

Ajánlataink cégeknek


Menedzser tréning (felső és középvezetőknek)

Az önvédelmi technikák gyakorlása során, oldódik a stressz, javul a stressz kezelő képesség. Fejlődik a helyzetfelismerő képesség, döntéshozatali gyorsaság, reakciókészség. Igény szerint személyi edzésre is lehetőséget biztosítunk.

 

"Irodai" önvédelmi edzések

Speciálisan összeállított edzésprogramunk illeszkedik a különböző munkahelyek, beosztások, korcsoportok igényeihez. Összhangban a munkaidővel, akár az Ön munkahelyén is tartunk önvédelmi képzéseket.

 

2-3 napos outdoor tréningek

Kikapcsolódás, csapatépítés, egy hétvége, ahol közösen sajátíthatjuk el az önvédelem alapjait. Ajánljuk vezetői teameknek, menedzser csoportoknak, speciális munkaterülten dolgozó közösségeknek pl. ügyfélszolgálatosoknak, értékesítőknek stb.


Kérje ajánlatunkat az info [bejgli] onvedelemoktatas.hu e-mail címen.

 

^ Fel az oldal tetejére